hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Legyél Te is adótanácsadó!

  • MTI

Idén harmadszorra hirdeti meg Adóversenyét az Ernst & Young.

Idén ismét várja a jelentkezőket a közgazdász és jogi karokról valós ügyfélmegbízáson alapuló esettanulmány versenyére az Ernst & Young. A pályázatban való részvételhez nem szükségesek előzetes adózási ismeretek. A felkészüléshez a vállalat adótanácsadás részlege átfogó segítséget biztosít: rendelkezésre bocsátja a szükséges háttér-információkat és jogszabályokat, valamint lehetőséget biztosít konzultációra a szakértőivel – tudatja sajtóközleményében az Ernst&Young.

A verseny első három helyezettje pénzjutalomban részesül, a kiváló pályaművek szerzői pedig gyakornoki lehetőséget vagy akár állásajánlatot is kaphatnak az Ernst & Young-tól. A pályázat leadási határideje 2009. március 16.

„Fontos számunkra, hogy az adótanácsadás szakmát megismertessük a diákokkal, mivel a hazai felsőoktatás tematikájában nem kellően hangsúlyos, vagy nagyon elméleti az adóoktatás. Az E&Y Adóverseny ezzel szemben kiváló betekintést kínál egy izgalmas, változatos pénzügyi karrierbe, valamint a nemzetközi üzleti világ adókérdéseibe.„ – mondta el Rencz Botond, az Adótanácsadás üzletág vezető partnere.

„Az adótanácsadás szakma sokszor szembesül megalapozatlan előítéletekkel, holott az adózás az élet minden területét érinti, így munkánk során nap mint nap a legkülönfélébb üzleti kérdésekkel foglalkozunk, minden stratégiai döntés nélkülözhetetlen elemeként. ”– tette hozzá Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője.

Az először 2007-ben meghirdetett E&Y Adóverseny olyan sikeresnek bizonyult a résztvevők visszajelzései alapján, hogy az Ernst & Young hosszútávra tervezi a programot – tudatta a könyvvizsgáló, tanácsadó cég.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Külföldi részvényjuttatás kezelése a társasági adóban

Erdős Gabriella

adószakértő

TaxMind Kft.

Elengedett pótbefizetés adókötelezettsége?

Erdős Gabriella

adószakértő

TaxMind Kft.

Támogatás nyújtása/nem közcélú adomány

Erdős Gabriella

adószakértő

TaxMind Kft.

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 September
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Együttműködő partnereink