Bemutatkozunk

Az Adózóna Magyarország mértékadó adózási szakportálja, a HVG Kiadó adózással foglalkozó internetes tudásbázisa. A portál létrehozásának az volt a célja 2009-ben, hogy a népszerű HVG Adó-, Tb-, Munkajog-, és egyéb gazdasági témájú különszámok kiegészítéseként létrejöjjön egy információs bázis, ahonnan olvasóink már nem csak egyszer egy évben, hanem folyamatosan és mindig naprakészen tájékozódhatnak.

Több mint tíz éve kínálunk naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben. A Magyarországra jellemző, folyamatosan változó jogszabályi környezetben portálunk mára az egyik legfontosabb és legmegbízhatóbb fogódzó lett a jogszabályok értelmezésében.

A portál kiemelkedő szakmai színvonalával és naprakészségével vált az adózással, könyvvitellel vagy munkaügyi kérdésekkel foglalkozó szakemberek nélkülözhetetlen mindennapi munkaeszközévé. A szakma mellett a vállalati döntéshozók, az adózási kérdések után érdeklődő gazdasági vezetők is rendszeresen támaszkodnak a portál tartalmaira és szolgáltatásaira döntéseik meghozatalakor. Megbízhatóságunkat elismert, folyamatosan bővülő szakértői gárdánk biztosítja – közel 30 szakértőnk dolgozik azon nap mint nap, hogy olvasóinkat maradéktalanul tájékoztassuk.

A portál az évek során rendkívül gazdag tudástárrá vált, hatalmas mennyiségű információanyag gyűlt össze: szakmai cikkek, kommentárok, több ezer olvasói kérdést tartalmazó archívum és kalkulátorok segítik, hogy olvasóink megtalálják a válaszokat a legkülönbözőbb gazdasági helyzetekre, ha egy-egy ellenőrzés miatt épp arra van szükség, akár több évre visszamenőleg is. Átfogó, elemző cikkeinkből és szakértőink személyre szabott válaszaiból a szakma bonyolultabb kérdéseire is megbízható válaszokat kapnak előfizetőink.

Az Adózóna előfizetés nélkül is hasznos információkat nyújt látogatóinak: nélkülözhetetlen szakmai hírportál, amely naponta többször frissülő tartalommal gondoskodik arról, hogy semmilyen információ ne sikkadjon el, ami fontos lehet olvasói számára.

Napi illetve heti szakmai hírleveleink és Facebook oldalunk is hozzájárulnak ahhoz, hogy olvasóink gyakran értesülhessenek a munkájukat érintő fontos információkról az Adózónáról. Így biztosan semmilyen fontos információról nem maradnak le.

Adózóna előfizetés

Az Adózóna előnyei előfizetői szolgáltatásaival együtt érvényesülnek a leginkább.

Előfizetéses ajánlataink rendkívül széles és minőségi szolgáltatáscsomagot kínálnak, meglepően kedvező áron.

Az előfizetéses szolgáltatásaink előnyeit az alábbiakban mutatjuk be:

Cikkek teljes terjedelemben

Nagyobb lélegzetvételű, átfogó cikkeink részben lezárt cikkek, amelyeket csak előfizetőink tudnak végigolvasni. Előfizetői belépés nélkül ezekből a cikkekből csak az első pár bekezdés olvasható, a tartalom fajsúlyos része csak belépés után érhető el. A cikkek lezárt részének tartalmára rövid ajánlóval utalunk.

thumb_up Miért jó ez Önnek?

Előfizetőink visszajelzései alapján szakmai cikkeink az egyik legfontosabb erősségünk. Átfogó írásaink széles körű információval szolgálnak, illetve olyan mélységű szakmai részleteket,törvényi összefüggéseket tárnak fel egy-egy konkrét témával kapcsolatban, amelyek révén bonyolultabb szakmai kérdések esetén biztos támaszt adnak az olvasóknak.
A cikkek az oldal keresőjének segítségével visszamenőleg is megtalálhatók,bármikor elővehetők, és újra áttanulmányozhatók.

Szakértői válaszok

Az Adózóna szakértői évek óta szakszerű és érthető válaszokat adnak az olvasók legfontosabb kérdéseire. Pillanatnyilag csaknem 30 fős szakértői csapat dolgozik a feltett kérdéseken, akik között találhatók jogászok, adó-, tb- és nyugdíjszakértők, könyvelők, vám- és GDPR-szakértők. A kérdéseket szerkesztőink mindig ahhoz a szakértőhöz delegálják, aki a leginkább jártas az adott témában. Szakértőink 5 munkanap alatt válaszolnak az előfizetők Kérdések és válaszok menüpontban névvel vagy anonim módon feltett kérdéseire.
Fontos! A névtelenül feltett kérdésekre is személyes válasz érkezik.

thumb_up Miért jó ez Önnek?

Ha már áttanulmányozta a cikkeinket, és keresgélt az archívumunkban fellelhető kérdések és válaszok hatalmas gyűjteményében is, de speciális a kérdése, így nem talált rá megnyugtató választ, akkor szerkesztőink megtalálják azt a szekértőt, aki a konkrét kérdésben olyan mélységű ismeretekkel rendelkezik, hogy személyre szabott válaszával gyors megoldást nyújthat a problémájára.

Választható szakmai hírlevelek

Ön hogy szeret tájékozódni? Szereti, ha azonnal értesül minden változásról, friss tartalomról, vagy inkább azt szereti, ha a munkáját nem zavarják meg napi hírlevelek, hanem inkább összefoglaljuk önnek egy hét legfontosabb történéseit?
Az Adózóna esetében lehetősége van választani. Kérheti a napi tájékoztatást vagy a heti tájékoztatót, de feliratkozhat akár mindkét hírlevelünkre is, így akkor sem marad le a legfontosabb tudnivalókról, ha hét közben nem jutott ideje megnyitni minden levelünket.

thumb_up Miért jó ez Önnek?

A választása szerinti gyakorisággal küldött hírleveleink illeszkednek az ön munkastílusához, ezért úgy tudjuk tájékoztatni a legfontosabb információkról, hogy nem lép ki a komfortzónájából, a megszokott ritmusban végezheti a munkáját, és emellett tájékozódhat is.

Havonta megjelenő „mini” különszámok

Tudjuk, hogy milyen fontosak a szakmai lapok, időszakos kiadványok, amelyeket időről időre elővehetnek, újra és újra fellapozhatnak a szakemberek. Éppen ezért az Adózóna minden hónapban elküldi ügyfeleinek a VálaszAdó digitális adószaklapot. A VálaszAdó a hónap legérdekesebb változásait, legégetőbb kérdéseit veszi végig, tartalmát pedig az Adózóna szerkesztő csapata állítja össze.

A HVG Adó- és TB-különszámok jól ismert tördelésében készülő lap egyetlen mozdulattal kinyomtatható, de természetesen számítógépen is olvasható. Nagy előnye, hogy a korábbi számok soha nem vesznek el, azokat az előfizetők bármikor újra előkereshetik.

thumb_up Miért jó ez Önnek?

Havonta kap a „postaládájába” egy digitális adószaklapot a hónap legfontosabb tudnivalóival, amit elolvashat a képernyőn, vagy éppen kinyomtathat, lefűzhet. A digitális tartalom miatt a lap friss, így mindig aktuális információkat tartalmaz.

Kalkulátorok: elmenthető, továbbküldhető számítások

Az Adózóna ismert szakmai körökben egyedülálló kalkulátor kínálatáról, amelyek szakértőknek és laikusoknak egyaránt segítenek abban, hogy a bonyolult számításokat igénylő kérdésekre gyors és pontos választ kaphassanak, vagy éppen adhassanak vezetőik vagy munkatársaik számára.

Előfizetőink elmenthetik a kalkulátorok számításait, amelyeket később bármikor előkereshetnek. A kalkulációk eredményeiből készített pdf formátumú anyag egyszerűen kinyomtatható, továbbküldhető.

thumb_up Miért jó ez Önnek?

Ügyfelének, kollégájának sürgős kérdése, kérése van, amire pontos és gyors választ várnak Öntől? Az Adózóna adószakértők által készített kalkulátoraival percek alatt elvégezheti a szükséges számításokat, ezeket egy gombnyomással el is mentheti, így később bármikor előkeresheti.  Az elmentett kalkulációkból pdf-változatot készíthet, ami nyomtatva is jól átlátható. A pdf-et egy gombnyomással elküldheti a megadott e-mail-címekre, így kollégáinak, ügyfeleinek gyors és pontos válaszokat adhat.

Előszűrt jogszabálygyűjtemény, választható időállapotok

A szakértők által előállított cikkeket előszűrt szakmai jogszabálygyűjtemény egészíti ki, amelyben így csak azok a törvények szerepelnek, amelyek elsősorban az öt fő témakörünket (adózás, számvitel, tb, munka- és cégjog) érintik. Így előfizetőinknek nem kell hatalmas jogszabálygyűjteményben keresgélniük a számukra releváns információk után, amivel időt takaríthatnak meg.

Az így is bőséges joganyagban egy részletes kereső segít az eligazodásban, ami évszám, kibocsátó, tartalomtípus, rövidítés alapján egyaránt képes szűrni a találatokat.

Az előfizetők számára a törvényeknek az aktuálistól eltérő időállapotai is megtekinthetők az Adózónán: egy-egy törvénynek akár a korábban érvényes, akár a jövőben hatályba lépő szövegei is megtekinthetők.

thumb_up Miért jó ez Önnek?

Nem kell a jogszabályok hatályos és korábban hatályos szövegei miatt drága szolgáltatásra előfizetnie, esetleg keresgélnie az interneten, mert egy helyen megtalál minden lényeges hatályos és nem hatályos jogszabályt.

Eseménynaptár személyre szabott, figyelmeztető üzenetekkel

Az Adózóna oldalon havi rendszerességgel megjelennek a bevallással, befizetéssel, adatszolgáltatással kapcsolatos határidők, a szakmai képzések és konferenciák. Előfizetőink minderről személyre szabott figyelmeztetést is kérhetnek, amelyeket e-mailben küldünk el –saját beállításaiknak megfelelően.

thumb_up Miért jó ez Önnek?

Iratkozzon fel a kiválasztott eseményekre, és többet biztosan nem feledkezik meg semmiről! Az Adózóna eseménynaptár a határidőkön és kötelezettségeken túl az adózással kapcsolatos konferenciákról, képzésekről, kiadványok megjelenéséről is tájékoztat, így biztos lehet benne, hogy mindenről tudni fog, amire a munkájához szüksége lehet.


Ezt gondolják minderről előfizetőink:

Előfizetőink szerint stabil kiindulópont, nélkülözhetetlen napi segítség számukra az Adózóna. Néhány olvasói vélemény portálunkról*:

„Aktuális, érdekes, naprakész, hiteles.”
„Biztos pont, ahol a felmerülő kérdéseimre választ kapok.”
„Megbízható forrás, nélkülözhetetlen munkatárs.”
„Aktualitásokat, nélkülözhetetlen jogszabály-értelmezéseket és segítséget kapok a kérdéses helyzetek megoldásához.”
„Biztosítja a munkámhoz szükséges pontos információkat. Nagyon fontos, hogy szakértőktől kérdezhetek.”
„Számomra az Adózóna a Daily Times.”
"A szolgáltatások színvonala tökéletes, használatuk egyszerű."
"Az Adózóna előfizetői vagyunk több éve. Nagyon örültünk, hogy rátaláltunk."
"Kitűnőek a napi értesítések, a heti hírlevelek, a havi magazin cikkei."
"Véleményem szerint az Adózóna szolgáltatása a legkiválóbb ár-érték arányt képviseli!"

*Forrás: HVG piackutatás 2017-2018.