• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Neta, hozzáadott cukor értelmezése

Tisztelt Adózóna, Ha cégünk egy olyan péksüteményt gyárt, amely tartalmaz szilvát, akkor a cukortartalmat csak a hozzáadott cukortartalom szerint kell vizsgálni, vagy pedig az összes cukortartalom szerint? Úgy értve, hogy a szilvának önmagában van természetes cukortartalma, de a tésztához adunk hozzá répacukrot is. A termék vtsz száma 1905 alá sorolandó, és hozzáadott cukor mértéke 24 g/100 g, viszont ha ehhez hozzávesszük a természetes cukortartalmat, akkor már átlépi a netatörvényben meghatározott 25 g/100 g határértéket. Előrecsomagolt termék, egyéb kivételnek nem feleltethető meg. Előre is köszönöm a választ


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 June
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30