Hozzászólások 0

Megmaradt menüadag adóügyi kezelése

Tisztelt Hölgyem/Uram! Segítségét, tájékoztatását kérném az alábbi kérdésben! Menüztető étteremről lenne szó, ahol napi szinten meghatározott menüadagot készítenek el. Nem minden esetben fogy el a napi menüadag, így a megmaradt étel már nem felszolgálható. A felhasznált alapanyagok és költséget jelentő, de nem értékesíthető adagok adóügyileg hogyan kezelendőek? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2025 May
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1