adozona.hu
Vendéglátás
http://test-adozona.hu/kerdesek/2020_3_3_vendeglatas_gpe
Vendéglátás
Tisztelt Szakértő! „Ételbárunk” helyben állít elő meleg készételeket és süteményeket. Az alapanyagokat (zöldség- és hústermékek) konyhakész állapotban kapja meg a konyha, viszont a főzés helyben történik. Minden nap változó étlappal várjuk vendégeinket, akik választhatnak kétfajta menüből, illetve egyéb főételekből. A készételeket melegítőpultokban tároljuk, melyekből a tálalószemélyzet szolgálja ki a vendégeket. Tányérba tesszük ki az ételeket, a vendégek tálcákra teszik a tányérjaikat és helyben, az étteremben lévő asztaloknál tudják elfogyasztani rendelésüket. A helyben étkezés biztosított, de nincs felszolgálószemélyzet, illetve aki kéri, dobozban elviheti. Hétfőtől péntekig szolgáltatunk, az üzlet nyitva tartási ideje: 10:30 – 16:00 óra között van. A készételeken, illetve süteményeken kívül vendégeink vásárolhatnak szörpöket (melyeket szintén helyben készítünk) és kávéféleséget. Szeszesitalt, illetve energiaitalokat nem forgalmazunk. Vendégeknek igény esetén tárolódobozt tudunk biztosítani, ha nem helyben akarják elfogyasztani az ételeket, vagy nem tudják teljesen elfogyasztani rendelésüket. Házhozszállítást egyenlőre nem végzünk, de tervezzük. Ebben az esetben egyszer használatos dobozban fog történni a kiszállítás. Mikor jár el helyesen az adózó, ha 5%-os vagy 27%-os áfatartalommal állítja ki a blokkokat?