• Weisz Teréz
Hozzászólások 0

Szakácsok, pincérek, recepciósok fogyasztása a vendéglátóhelyen

Adott egy vendéglátóhely (étterem, szálloda). A személyzet egy része helyben étkezik. Ez az étkezés miként fog adózni az alábbi esetekben: Napi kétszeri étkezés (reggeli + ebéd vagy ebéd+vacsora). A személyzet a svédasztalos (megmaradt) ételekből választhat, vagy más esetben (nagyobb konyháknál) külön főzés történik a személyzet számára. (Személyzet alatt mindkét esetben csak a konyhai dolgozókat, pincéreket és a recepciósokat értem). Más kisegítő munkavállaló nem részesül ilyen étkeztetésben, mivel nekik más a munkarendjük, illetve a napi munkaidőbeosztásuk (a konyhások, pincérek, recepciósok 12 órás munkarendben dolgoznak, míg a többiek normál 8 órás munkaidőben). Várom megtisztelő válaszukat.


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2025 January
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2